Maatregelen i.v.m. het Coronavirus - Van Der Voet
  • Welkom op onze website! U bent bij ons op het juiste adres voor uw financiële administratie, aangiften, jaarrekeningen en financieel advies. Hét adres voor ondernemers.

Maatregelen i.v.m. het Coronavirus

Geachte relatie,

Zondag 22 maart 2020 hebben het kabinet en het RIVM verdere maatregelen aangekondigd in de strijd tegen de verspreiding van het Corona virus. Ik wil u hierbij laten weten dat Administratiekantoor Van der Voet tot en met 6 april 2020 deze adviezen van de overheid zal opvolgen. Dit zal met name impact hebben op afspraken. Onze medewerkers blijven gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar, maar zullen waar mogelijk ook zoveel mogelijk vanaf thuis werken tot en met 6 april.

 

Afspraken
Afspraken met cliënten zullen vanaf maandag 16 maart indien mogelijk telefonisch worden gehouden of kunnen in nader overleg worden verplaatst naar een later moment na 6 april.
Bij noodzakelijk belang zullen we afspraken door laten gaan bij ons op kantoor.

 

Contact
Mochten er vragen zijn, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij blijven normaal bereikbaar op ons vaste telefoonnummer 0182-502233 en via de mail.

Voor up-to-date informatie betreft Corona en uw onderneming wil ik u verwijzen naar: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19 en https://www.vno-ncw.nl/corona.

Wij vragen uw begrip voor deze situatie de komende weken!

 

Namens het team van Administratiekantoor Van der Voet,

Gijs van der Voet

 

P.S. wanneer wij voor u de aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting 2019 verzorgen, maken wij zoals ieder jaar gebruik van de uitstelregeling van de Belastingdienst. Hierdoor hebben wij het hele jaar de tijd om uw aangiften bij de Belastingdienst in te dienen!