Maatregelen i.v.m. het Coronavirus - Van Der Voet
  • Welkom op onze website! U bent bij ons op het juiste adres voor uw financiële administratie, aangiften, jaarrekeningen en financieel advies. Hét adres voor ondernemers.

Maatregelen i.v.m. het Coronavirus

Geachte relatie,

Alweer even geleden hebben het kabinet en het RIVM maatregelen aangekondigd in de strijd tegen de verspreiding van het Covid-19 virus. We willen u laten weten dat Administratiekantoor Van der Voet deze adviezen van de overheid tot nadere berichtgeving zal opvolgen. Dit heeft met name impact op afspraken, onze medewerkers blijven gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar. Het “zoveel mogelijk thuis werken”- principe zal worden aangehouden tot dit door de overheid wordt gewijzigd. Zodra er meer duidelijk is over mogelijke verdere versoepelingen brengen wij u op de hoogte.

 

Afspraken
Afspraken met cliënten zullen indien mogelijk telefonisch worden gehouden of kunnen in nader overleg eventueel worden verplaatst naar een later moment. Bij noodzakelijk belang zullen we afspraken door laten gaan bij ons op kantoor.

 

Contact
Mochten er vragen zijn, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij blijven normaal bereikbaar op ons vaste telefoonnummer 0182-502233 en via de mail.

Voor up-to-date informatie betreft Corona en uw onderneming wil ik u verwijzen naar: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19 en https://www.vno-ncw.nl/corona.

Wij vragen uw begrip voor deze situatie de komende weken!

 

Namens het team van Administratiekantoor Van der Voet,

Gijs van der Voet

 

P.S. wanneer wij voor u de aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting 2019 verzorgen, maken wij zoals ieder jaar gebruik van de uitstelregeling van de Belastingdienst. Hierdoor hebben wij het hele jaar de tijd om uw aangiften bij de Belastingdienst in te dienen!