Nieuwe collega's in 2019 - Van Der Voet
  • Welkom op onze website! U bent bij ons op het juiste adres voor uw financiële administratie, aangiften, jaarrekeningen en financieel advies. Hét adres voor ondernemers.

Nieuwe collega's in 2019

In 2019 hebben wij 3 nieuwe collega’s mogen verwelkomen in ons team. Hieronder zullen zij zich even aan jullie voorstellen:

Ada Weeldenburg:
Mijn naam is Ada Weeldenburg en sinds 1 april 2019 werk ik bij Administratiekantoor Van der Voet als belastingadviseur. In het verleden heb ik bij een 2-tal accountantskantoren in de regio gewerkt. Naast de gebruikelijke werkzaamheden, bieden wij sinds kort ook Financiële Planning aan. Hiervoor heb ik samen met mijn collega Gerbrand Straver in de afgelopen weken een cursus gevolgd. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

 

Saskia van Os:
Ik ben Saskia van Os, 29 jaar en woon samen met mijn vriend in Oudewater. Sinds september ben ik werkzaam als assistent relatiebeheerder bij van der Voet administratie, waar ik samen met mijn team verantwoordelijk ben voor de administratie van onze klanten. Ik kijk er naar uit om mij verder te ontwikkelen bij van der Voet en onze klanten te leren kennen.

 

Wendy van Zanten:
Sinds medio januari versterk ik het administratie team bij Van der Voet. Ik ben 36 jaren jong, woon in Haastrecht en heb in het verleden diverse administratieve functies gehad. Wie weet tot ziens op ons mooie kantoor!