MKB - Van Der Voet
  • Welkom op onze website! U bent bij ons op het juiste adres voor uw financiële administratie, aangiften, jaarrekeningen en financieel advies. Hét adres voor ondernemers.

MKB

Wij werken voor ondernemingen in vrijwel alle branches en van verschillende grootte. Van zzp-ers tot bedrijven met honderd medewerkers. Ook wij zelf maken een continue, maar gecontroleerde groei door. Waarom? Omdat onze dienstverlening breed en diep genoeg is om mee te groeien met onze klanten. Want bij een groot deel van onze opdrachtgevers behoort groei tot de bedrijfsdoelstellingen. Wij kijken mee wat onze bijdrage hieraan kan zijn en welke specialismen dit vraagt of op termijn zal vragen.

Onze werkzaamheden voor ondernemers uit het MKB zijn:
– Accountancy
– Fiscale zaken
– Personeelsadministratie en salarisverwerking
– Bedrijfsbegeleiding
– Advies en specialisatie

Ons eigen ondernemerschap, onze jarenlange ervaring met andere bedrijven, onze up-to-date kennis van en inzicht in de markt komen hierbij volledig ten goede van de ondernemer. Toch kan het voorkomen dat uw behoefte onze expertise overstijgt. In dit geval brengen wij u direct in contact met de juiste specialisten uit onze brancheorganisatie NOAB of uit ons netwerk van fiscaal juristen, notarissen, advocaten op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht en andere rechtsgebieden. Dit netwerk wordt aangevuld met verschillende ICT-specialisten.