Handige links - Van Der Voet
  •  

    Welkom op onze website! U bent bij ons op het juiste adres voor uw financiële administratie, aangiften, jaarrekeningen en financieel advies. Hét adres voor ondernemers.

Handige links

Salarisadministratie

Werknemers- en werkgevers login Salarisfactory 

NMBRS

De uitgebreide handleidingen voor het werken met ons nieuwe salarispakket Nmbrs HR en salaris hebben we voor u online gezet.
Uw eerste keer inloggen en het aanmaken van het wachtwoord is in de werkgevers handleidingen gelijk. Wanneer u hierna inlogt ziet u welk Scenario voor u van toepassing is.

Handleidingen voor werkgevers:

Klik hier voor de handleiding voor Nmbrs Scenario 1 – DGA’s en reguliere verwerking.

Klik hier voor de handleiding voor Nmbrs Scenario 2 – Service

Handleiding voor werknemers:

Klik hier voor de handleiding voor Nmbrs Medewerker Login

Financieel dashboard

Administratie login – Unit4 Multivers Management Monitor >>

Wij houden van tools die het administratieve leven gemakkelijker maken. Wij verwerken administraties met scan-en-herken-oplossingen en directe koppelingen met uw bank en facturatiesoftware. U krijgt als klant een uniek email-adres waarnaar u de inkoopfacturen en verkoopfacturen in PDF of UBL stuurt. Daarmee beschikt u over een volledig digitale administratie en kunt u zelfs uw inkoopfacturen betalen vanuit ons boekhoudpakket. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Financiële planning

Heeft u uw financiële plaatje al helemaal op orde? Zorg voor financiële rust, nu en in de toekomst. Kies voor financiële planning door uw vertrouwde adviseur! Klik hier om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.