Particulieren - Van Der Voet
  • Welkom op onze website! U bent bij ons op het juiste adres voor uw financiële administratie, aangiften, jaarrekeningen en financieel advies. Hét adres voor ondernemers.

Particulieren

We rekenen ook een groot aantal particulieren tot onze opdrachtgevers, want net als bedrijven is er ook voor particulieren veel te winnen met professioneel advies en begeleiding. Zo adviseren we met betrekking tot de jaarlijkse aangiften inkomstenbelasting, schenkingsrechten en successierechten, we verrichten de berekeningen en doen de aangiften inkomstenbelasting, schenk- en erfbelasting. Ook kunnen we u als particulier begeleiden bij de aankoop van een eigen woning, bij een boedelscheiding en bij tal van andere privézaken met een zwaar financieel belang.

Soms zijn zaken dermate complex of specifiek dat wij u een gespecialiseerde fiscalist of fiscaal juristen kunnen aanraden. Omdat wij de persoonlijke omstandigheden en wensen van onze klanten kennen, kunnen wij hen in contact brengen met een specialist waarmee het klikt.

 

Bent u op zoek naar meer informatie over de mogelijkheden en wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze collega’s via haastrecht@vdvoet.nl. Wanneer u liever belt kan dit uiteraard ook, wij zijn bereikbaar in Haastrecht via telefoonnummer 0182-502233 en in Amsterdam via telefoonnummer 020-4203705.