Nieuws - Van Der Voet
  • Welkom op onze website! U bent bij ons op het juiste adres voor uw financiële administratie, aangiften, jaarrekeningen en financieel advies. Hét adres voor ondernemers.

Nieuws

Vacature Relatiebeheerder MKB / Gevorderd assistent accountant

Ben jij als een vis in het water binnen het MKB, en heb jij ruime werkervaring (minimaal 3 jaar) in de samenstelpraktijk bij een administratiekantoor of accountantskantoor? Zie jij snel verbanden en kunnen je klanten er blind op vertrouwen dat de financiële stukken bij jou veilig zijn? Dan is deze vacature iets voor jou!

Even voorstellen…

Hallo, ik ben Annemarie Rijneveld en sinds september weer terug van weggeweest. Het adviseren m.b.t. personeel vind ik nog steeds ontzettend leuk, dus naast salarisadministratie pak ik nu ook meer de advisering op binnen het HR.  De wereld van personeel, werkgeverskosten, ziekteverzuim, etc. blijft veranderen en verdient aandacht, dat maakt dit werk zo, dat het nooit saai wordt!

Maatregelen i.v.m. het Coronavirus

Geachte relatie,

Alweer even geleden hebben het kabinet en het RIVM maatregelen aangekondigd in de strijd tegen de verspreiding van het Covid-19 virus. We willen u laten weten dat Administratiekantoor Van der Voet deze adviezen van de overheid tot nadere berichtgeving zal opvolgen. Dit heeft met name impact op afspraken, onze medewerkers blijven gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar. Het “zoveel mogelijk thuis werken”- principe zal worden aangehouden tot dit door de overheid wordt gewijzigd. Zodra er meer duidelijk is over mogelijke verdere versoepelingen brengen wij u op de hoogte.

Wab – Wet arbeidsmarkt in balans

De Wet arbeidsmarkt in balans (Wab) is per 1 januari 2020 in werking getreden en bevat een pakket aan maatregelen om de verschillen tussen vast- en flexwerk te verkleinen. Deze nieuwe wet maakt flexwerk duurder en moet werkgevers stimuleren om werknemers een vast contract te geven…