JongWijs (25-08-2018) - Van Der Voet
  • Welkom op onze website! U bent bij ons op het juiste adres voor uw verzekeringen, eerlijk hypotheekadvies, huren van een kluis en bankzaken. Het adres voor zowel particulieren als zakelijke ondernemers.

JongWijs naar de middelbare school

Zit uw kind al (bijna) op de middelbare school? Een mooie nieuwe mijlpaal. Daar horen ook nieuwe afspraken en spelregels bij. Ook op het gebied van geld. Wilt u uw kind nu alvast vertrouwd maken met geldzaken? Dat kan met JongWijs, het jeugdpakket van RegioBank.

JongWijs naar de middelbare school
JongWijs is een financieel pakket voor kinderen tot 18 jaar. Met een betaal- en spaarrekening voor uw kind zelf, een pinpas, mobiele app én tips over veilig pinnen. Tot 13 jaar kunt u de pinpas zelfs met een weeklimiet aanvragen. Ook kunt u Internet Bankieren en Mobiel Bankieren aanvragen wanneer uw kind hier aan toe is. Zo groeit uw kind op zijn/haar eigen tempo in de financiële wereld.

Ieder jaar leerzame tips
Ieder jaar krijgt uw kind leuke en leerzame tips van RegioBank. Ieder jaar, totdat uw kind 18 jaar wordt. Deze tips versturen wij u via de post. Natuurlijk heeft uw kind u nodig om te leren wat goed met geld omgaan betekent. Daarom krijgt ook u jaarlijks post van ons met interessante informatie en praktische tips.

Open nu JongWijs en krijg €5 cadeau*
Wij leggen u graag de voordelen van JongWijs uit. En opent u voor 14 september 2018 een JongWijsrekening mét betaalpas? Dan krijgt uw kind €5 cadeau*.

Kom langs om te horen en zien wat JongWijs voor u en uw kind kan betekenen of neem contact met ons op. Tot snel!

*Vraag naar de voorwaarden of kijk op regiobank.nl.