Wat kost een uitvaart in 2024? - Van Der Voet
  • Welkom op onze website! U bent bij ons op het juiste adres voor uw verzekeringen, eerlijk hypotheekadvies, huren van een kluis en bankzaken. Het adres voor zowel particulieren als zakelijke ondernemers.

Sparen of verzekeren is een keuze

De uitvaartkosten variëren behoorlijk. Een begrafenis kost al snel tussen de € 8.750,- en € 11.500. Een crematie kost vaak tussen de € 6.750,- en € 9.500. Maar wat kost een gemiddelde uitvaart nu precies? De werkelijke kosten van een uitvaart hangt af van uw persoonlijke wensen. Zijn er bijvoorbeeld meerdere plechtigheden of wilt u een luxe of eenvoudige kist? Ook het aantal gasten heeft een behoorlijke invloed op de uiteindelijke kosten.

Sommige mensen hebben de mogelijkheid te kunnen sparen voor hun uitvaart. Maar wanneer dit niet lukt, kan een uitvaartverzekering gelukkig veel van de kosten voor een uitvaart ondervangen. Hoeveel u moet verzekeren voor uw uitvaart is mede afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Wilt u bijvoorbeeld begraven worden? Dan zult u een hoger bedrag moeten verzekeren dan wanneer u kiest voor een simpele crematie. Om inzicht te krijgen in uw kosten hebben wij een uitvaartkostenmeter gemaakt. Door hier te klikken kunt u een berekening maken.