Nieuws - Van Der Voet
  • Welkom op onze website! U bent bij ons op het juiste adres voor uw financiële administratie, aangiften, jaarrekeningen en financieel advies. Hét adres voor ondernemers.

Nieuws

Aansprakelijkheidsverzekering: waarom zou je deze moeten hebben?

We delen hieronder een interessante blog van de NOAB over de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven. Immers, waar mensen werken, worden fouten gemaakt. Fouten kunnen leiden tot een schadeclaim, en dit kan voor jou als ondernemer een grote financiële strop zijn. Je kunt het risico dat je loopt op fouten die gemaakt worden door jou of je personeel, afdekken met een aansprakelijkheidsverzekering.

In deze blog van de NOAB wordt uitgelegd waarom je een aansprakelijkheidsverzekering wilt overwegen, wat de verschillen zijn tussen een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en welke aanvullende tips & tricks we verder hebben voor het afdekken van aansprakelijkheidsrisico’s en een verzekering.

Lees hierover meer op:

Aansprakelijkheidsverzekering: waarom zou je deze verzekering moeten hebben?

 

Nieuwe website

Eindelijk een nieuwe website! Onze gezamenlijke site met Van der Voet Assurantiën is de lucht in en daarmee kunnen wij ons nog beter presenteren!