Home Assurantiën - Van Der Voet
  • Welkom op onze website! U bent bij ons op het juiste adres voor uw verzekeringen, eerlijk hypotheekadvies, huren van een kluis en bankzaken. Het adres voor zowel particulieren als zakelijke ondernemers.

Wie zijn wij

Een onafhankelijk assurantiekantoor waar u terecht kunt voor uw verzekeringen, eerlijk hypotheekadvies, huren van een kluis en bankzaken. Of het nu gaat om een betaalrekening, een auto verzekeren, een voordelige hypotheek, contant geld storten of het huren van een kluis, wij helpen u graag.
U krijgt persoonlijke aandacht in een ongedwongen sfeer. U bent van harte welkom!

Onze kernwaarden

1

Persoonlijk

U ziet bij ons bekende gezichten en spreekt ons bij voornaam aan.

2

Betrokken

Wij oprecht geïnteresseerd in uw verhaal. Wij vinden een goede sociale leefomgeving met een bruisend verenigingsleven belangrijk en ondersteunen dat.

3

Laagdrempelig

Soms lijkt het hier wel de zoete inval. Dat vinden wij niet erg, u bent altijd welkom.

4

Aandacht

Wij nemen altijd tijd voor u en kijken niet op een uurtje.

5

Kundig

Alle medewerkers voldoen minimaal aan de deskundigheidseisen die de wet ons voorschrijft.

6

Echt

Geen poespas, doen wat we zeggen, geen loze beloftes.

Onze werknemers

Richard Lammeree

Sinds 2014 ben ik mede-eigenaar van Van der Voet Assurantien BV. Ik adviseer ondernemers en particulieren op het gebied van verzekeringen en risicobeheer.

Louike Versteeg

Sinds 2014 ben ik mede-eigenaar van Van der Voet Assurantien BV. Ik ben Hypotheek Adviseur. Ik help u graag op het gebied van hypotheken en verzekeringen.

Peter Straver

Als ervaren verzekeringsadviseur zorg ik ervoor dat ik de juiste verzekeringsoplossingen zoek bij de wensen van de klant. Ik behandel klanten zoals zij graag behandelt willen worden.

Rik Zuur

Als erkend Hypotheek Adviseur zijn de ingewikkelde hypotheekconstructies de krenten in de pap die mijn werk uitdagend maken. Het adviseren van passende verzekeringen maken het voor mij compleet.

Joke Verkaik

Het dagelijkse persoonlijke contact met onze klanten aan de balie is iets waar ik energie van krijg. Ik neem altijd de tijd om de voordelen van RegioBank producten goed aan u uit te leggen.

Mariska Baronia

Het beste verzekeringsproduct zoeken dat past bij uw wens is voor mij de uitdaging. Zowel ondernemers als particulieren help ik hierbij graag. Indien nodig spring ik zelfs even bij indien de balie even niet bemand is.

Monique Terlouw

Vanaf 1987 ben ik werkzaam in de bankensector. Ik adviseur u graag over goede bankproducten die bij u passen. Vele klanten ken ik inmiddels bij voornaam.