Hypotheken - Van Der Voet
  • Welkom op onze website! U bent bij ons op het juiste adres voor uw verzekeringen, eerlijk hypotheekadvies, huren van een kluis en bankzaken. Het adres voor zowel particulieren als zakelijke ondernemers.

Hypotheken

Het vinden van een geschikte hypotheek is lastig, vanwege de enorme verscheidenheid aan mogelijke hypotheken. Iedere hypotheekvorm kent verschillende voorwaarden en fiscale consequenties. Hoe vindt u de juiste hypotheek die bij u en uw financiële situatie past? Onze hypotheekadviseurs kunnen u hierbij helpen. Samen bekijken wij wat uw wensen en behoeften zijn en zoeken wij naar de beste oplossing. Onafhankelijkheid staat centraal bij Van der Voet Assurantien. Wij zijn niet gebonden aan een financiële instelling en op geen enkele wijze verplicht producten bij een bepaalde instelling onder te brengen. Een hypotheek bij RegioBank kan maar … is dus zeker geen vanzelfsprekendheid.

Wilt u er ook zeker van zijn dat u de juiste hypotheek afsluit? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs helpen u graag verder.

Bij ons is het eerste oriëntatiegesprek altijd gratis!