Regiobank - Van Der Voet
  • Welkom op onze website! U bent bij ons op het juiste adres voor uw verzekeringen, eerlijk hypotheekadvies, huren van een kluis en bankzaken. Het adres voor zowel particulieren als zakelijke ondernemers.

Regiobank

RegioBank is al ruim 100 jaar de buurtzame bank. Met Zelfstandig Adviseurs is RegioBank actief in zo’n 500 buurten. In al die jaren zijn de Zelfstandig Adviseurs van RegioBank uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt. Daar zijn wij er één van. En wij weten hoe belangrijk een fijne buurt is. Dat is een buurt waar mensen elkaar tegenkomen, naar elkaar omkijken en samen dingen ondernemen. En waar u met plezier kunt wonen, werken en leven. Kortom, een buurt waar mensen buurtzaam bezig zijn. Als buurtzame bank kunnen we daar een rol in spelen. Zo regelt u uw bankzaken dus gewoon in de buurt. Dat noemen we buurtzaam bankieren. Voor meer informatie over producten en acties kunt u kijken op Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Of loop gewoon eens bij ons binnen in Haastrecht en ervaar de ongedwongen sfeer. U bent van harte welkom.

Bekijk het klantverhaal van Annette Bos. Zij is eigenaar van Atelier Natuurschatten en zocht een persoonlijke bank in de buurt.