Nieuws - Van Der Voet
  • Welkom op onze website! U bent bij ons op het juiste adres voor uw verzekeringen, eerlijk hypotheekadvies, huren van een kluis en bankzaken. Het adres voor zowel particulieren als zakelijke ondernemers.

Nieuws

Wat kost een uitvaart in 2020?

De uitvaartkosten variëren behoorlijk. Een begrafenis kost al snel tussen de € 8.500,- en € 11.000. Een crematie kost vaak tussen de € 6.500,- en € 9.000. Maar wat kost een gemiddelde uitvaart nu precies? De werkelijke kosten van een uitvaart hangt af van uw persoonlijke wensen. Zijn er bijvoorbeeld meerdere plechtigheden of wilt u een luxe of eenvoudige kist? Ook het aantal gasten heeft een behoorlijke invloed op de uiteindelijke kosten.

Sommige mensen hebben de mogelijkheid te kunnen sparen voor hun uitvaart. Maar wanneer dit niet lukt, kan een uitvaartverzekering gelukkig veel van de kosten voor een uitvaart ondervangen. Hoeveel u moet verzekeren voor uw uitvaart is mede afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Wilt u bijvoorbeeld begraven worden? Dan zult u een hoger bedrag moeten verzekeren dan wanneer u kiest voor een simpele crematie. Om inzicht te krijgen in uw kosten hebben wij een uitvaartkostenmeter gemaakt. Door hier te klikken kunt u een berekening maken.

Met JongWijs naar de bios

Opent u voor uw zoon of dochter voor 20 september 2019 een JongWijs Betaalrekening met pinpas. Dan ontvangen zij naast een welkomstcadeau(Kikabeer, munten teller of mobiele oplader) ook een biosscoopbon t.w.v. € 7,50. De actie geldt voor kinderen van 8 tot 18 jaar. Vraag ons naar de voorwaarden.

Overstappers worden beloond

Komt u bankieren bij RegioBank? Een betaalrekening en/of spaarrekening openen is een fluitje van een cent. Wij zorgen ervoor dat u er nauwelijks omkijken naar heeft. Al uw betalingen lopen gewoon door. Als Adviseur van RegioBank helpen wij u graag! Wilt u zich ook welkom voelen en onze persoonlijke service ervaren?

Kom langs of bel voor een afspraak. Samen hebben we uw betaalrekening bij RegioBank zo geregeld. Van ons krijgt u een OVH cadeaubon van € 25,- cadeau als u een betaalrekening opent van RegioBank. Dit geldt alleen in combinatie met de Overstapservice van RegioBank en op de locatie in Haastrecht. Onze actie loopt tot 28 juni 2019.

Dank voor uw waardering (jan 2019)

Voor de tweede keer op rij is RegioBank de grote winnaar van de Bankenmonitor (aug. 2018); hét grootschalige jaarlijkse tevredenheidsonderzoek van de Consumentenbond. Op alle fronten komt RegioBank als beste uit de test, met rapportcijfers die er niet om liegen: een 9,2 voor de algemene tevredenheid over de betaalrekening, een 8,6 voor service én voor internet- en mobiel bankieren en een 8 voor de kosten. Wij zijn trots.