Nieuws - Van Der Voet
  • Welkom op onze website! U bent bij ons op het juiste adres voor uw verzekeringen, eerlijk hypotheekadvies, huren van een kluis en bankzaken. Het adres voor zowel particulieren als zakelijke ondernemers.

Nieuws

Wat kost een uitvaart in 2024?

De uitvaartkosten variëren behoorlijk. Een begrafenis kost al snel tussen de € 8.750,- en € 11.500. Een crematie kost vaak tussen de € 6.750,- en € 9.500. Maar wat kost een gemiddelde uitvaart nu precies? De werkelijke kosten van een uitvaart hangt af van uw persoonlijke wensen. Zijn er bijvoorbeeld meerdere plechtigheden of wilt u een luxe of eenvoudige kist? Ook het aantal gasten heeft een behoorlijke invloed op de uiteindelijke kosten.

Sommige mensen hebben de mogelijkheid te kunnen sparen voor hun uitvaart. Maar wanneer dit niet lukt, kan een uitvaartverzekering gelukkig veel van de kosten voor een uitvaart ondervangen. Hoeveel u moet verzekeren voor uw uitvaart is mede afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Wilt u bijvoorbeeld begraven worden? Dan zult u een hoger bedrag moeten verzekeren dan wanneer u kiest voor een simpele crematie. Om inzicht te krijgen in uw kosten hebben wij een uitvaartkostenmeter gemaakt. Door hier te klikken kunt u een berekening maken.

Aktie gratis rookmelder !

Sluit u tot 01-07-2022 uw brandverzekeringen (opstal en/of inboedelverzekering) af via Van der Voet Assurantien dan ontvangt u een O.V.H. bon t.w.v. 25,- euro die bij de Hubo Haastrecht kun inwisselen. Bij het overzetten van uw brandverzekeringen adviseren wij graag. Uiteraard kijken wij hierbij naar een goede dekking tegen een aantrekkelijke prijs.

Overstappers worden beloond

Komt u bankieren bij RegioBank? Een betaalrekening en/of spaarrekening openen is een fluitje van een cent. Wij zorgen ervoor dat u er nauwelijks omkijken naar heeft. Al uw betalingen lopen gewoon door. Als Adviseur van RegioBank helpen wij u graag! Wilt u zich ook welkom voelen en onze persoonlijke service ervaren?

Kom langs of bel voor een afspraak. Samen hebben we uw betaalrekening bij RegioBank zo geregeld. Van ons krijgt u een OVH cadeaubon van € 25,- cadeau als u een betaalrekening opent van RegioBank. Dit geldt alleen in combinatie met de Overstapservice van RegioBank en op de locatie in Haastrecht. Onze actie loopt tot 01 juli 2022.

Meerdere prijzen voor RegioBank

Natuurlijk zijn we blij en trots dat het ons gelukt is om samen met onze Zelfstandig Adviseurs zo’n hooggewaardeerde dienstverlening te bieden. We vinden het minstens zo belangrijk dat we deze waardering ook vast (blijven) houden. Daarom zetten we al jaren alles op alles om ons serviceniveau vast te houden en waar mogelijk te verbeteren.

Dat onze klanten dit ook zo ervaren, blijkt uit de klanttevredenheidsprijzen die we de afgelopen jaren wonnen.

  • In 2021, 2020, 2019, 2018 en 2017 beoordeelden klanten ons met het hoogste cijfer in het panelonderzoek van de Consumentenbond.
  • In 2021, 2019 en 2017 werden we verkozen tot Klantvriendelijkste bank door onderzoeksbureau MarketResponse.