Over ons - Van Der Voet
  • Welkom op onze website! U bent bij ons op het juiste adres voor uw verzekeringen, eerlijk hypotheekadvies, huren van een kluis en bankzaken. Het adres voor zowel particulieren als zakelijke ondernemers.

Over ons

Van der Voet Assurantiën B.V. is een zelfstandig en onafhankelijk assurantiekantoor en is sinds 1945 gevestigd in Haastrecht. Onze dienstverlening volgt de maatschappelijke ontwikkelingen op de spreekwoordelijke voet. Wij vinden het belangrijk dat alle medewerkers, naast een jarenlange ervaring, ook over de juiste vakbekwaamheden en de vereiste vakkennis beschikken. Bij al onze medewerkers staat u centraal en het onafhankelijke advies voorop. Missie: Elk bedrijf kent de noodzaak zich te onderscheiden in de markt van gelijksoortige aanbieders. Ook wij willen hier graag een helder beeld van onszelf schetsen. Tegelijk is het niet onze ambitie om onszelf op een podium te zetten. Wij leven met en voor onze klanten. Ons doel is bij te dragen aan hun ontwikkeling. Dus laten wij liever onze klanten opvallen, zij geven kleur aan ons werk. Die filosofie ziet u letterlijk terug in onze wijze van communiceren. Visie: Wij willen het gezicht zijn van een betrouwbare en onafhankelijke verzekeringsadviseur. Ook voor hypotheekadvies lopen (toekomstige) huizenbezitters graag bij ons naar binnen. Wij vinden het belangrijk om aanwezig te zijn in de regio en dragen een maatschappelijk verantwoordelijkheid. De mensen werken er met plezier en stralen dit uit naar onze klanten. Van der Voet Assurantiën BV beschikt vanzelfsprekend over de juiste vergunningen en is bij de volgende organisaties geregistreerd:

De Autoriteit Financiële Markten, kortweg AFM, vergunningsnummer 12006128
Klachteninstituut Financiële Dienstverlening, kortweg Kifid, nummer 300.003320
Kamer van Koophandel, inschrijvingsnummer 29040683

Onze Vergelijkingskaarten. De vergelijkingskaart geeft informatie over de dienstverlening, onafhankelijkheid en de kosten van een adviseur. Alle financiële dienstverleners werken met hetzelfde standaard document. Zo kunt u een goede vergelijking maken tussen verschillende adviseurs. Op deze pagina vindt u de vergelijkingskaarten van Van der Voet Assurantiën BV. Er zijn vier verschillende versies. Welke versie voor u van toepassing is, is afhankelijk van het product dat u kiest.

Onze Dienstenwijzer. Om u vooraf te laten zien hoe wij werken, hebben wij een dienstenwijzer opgesteld. In dit document geven wij u inzicht in ons bedrijf, onze diensten en onze dienstverlening volgens de regels van de Wet op het financieel toezicht (Wft). Als u besluit van onze dienstverlening gebruik te maken, weet u waar u aan toe bent en wat we van elkaar mogen verwachten.

Dienstenwijzer RegioBank. Omdat wij een uniek samenwerkingsverband hebben met RegioBank bieden wij u hier de mogelijkheid om de dienstenwijzer erop na te lezen.

Beloningsbeleid. In ons beschreven Beloningsbeleid geven aan hoe wij omgaan met de beloning van onze werknemers. Belangrijkste hierin is dat wij willen voorkomen dat medewerkers door verkeerde beloningen geprikkeld worden tot onzorgvuldig behandelen van u als klant.