Particulier - Van Der Voet
  • Welkom op onze website! U bent bij ons op het juiste adres voor uw verzekeringen, eerlijk hypotheekadvies, huren van een kluis en bankzaken. Het adres voor zowel particulieren als zakelijke ondernemers.

Particuliere verzekeringen

Heeft u het overzicht over al uw verzekeringen? Goed verzekerd zijn geeft rust. Of u nu een gezin heeft, samenwoont of alleen bent, een optimaal verzekeringspakket bewijst zijn waarde op het moment dat het nodig is. Bij Van der Voet Assurantiën kunt u een totaalpakket voor particulieren afsluiten. Dit is een pakket uitstekend op elkaar afgestemde verzekeringen met heldere voorwaarden, waarmee u eenvoudig en overzichtelijk uw gezin en bezittingen verzekert en bovendien profiteert van aantrekkelijke pakketvoordelen. U  kiest uiteraard alleen die verzekeringen die u daadwerkelijk nodig heeft. En wilt u uw pakket op een later moment uitbreiden of veranderen, dan is dat altijd mogelijk.

Van der Voet Assurantiën biedt u verzekeringen op het gebied van:

Verkeer

Recreatie

Aansprakelijkheid

Wonen

Schade

Rechtsbijstand

Overlijdensrisico

Zorg

Uitvaart

Overzicht verschillende particuliere verzekeringen

Autoverzekering

De Autoverzekering dekt Wettelijke Aansprakelijkheid en naar keuze ook brand, diefstal en beschadiging. De premie wordt afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen. Naast deze verzekering kunt u ook een verzekering Ongevallen inzittenden en een Schadeverzekering voor verkeersdeelnemers bij ons afsluiten. In het eerste geval is niet alleen de bestuurder maar zijn alle inzittenden verzekerd. De tweede verzekering is bestemd voor iedereen die zichzelf en zijn gezin wil beschermen tegen alle mogelijke risico’s die gepaard gaan met deelname aan het verkeer.

Woonhuis- en inboedelverzekering

De Woonhuisverzekering (opstalverzekering) verzekert schade aan uw huis en spullen die in en aan uw huis vastzitten. Denk bijvoorbeeld aan schade aan uw dak na een storm. En vorstschade aan waterleidingen.

De Inboedelverzekering dekt de schade tegen de financiële gevolgen van inbraak, brand, storm en blikseminslag. U kunt zelf bepalen hoe u uw inboedelverzekering samenstelt. De standaard dekking is Extra Uitgebreid. Hiermee bent u verzekerd voor schade ontstaan door onder andere brand, ontploffing, blikseminslag, storm, neerslag en diefstal. U kunt er ook voor kiezen om de All-Riskdekking te nemen. U bent dan verzekerd voor bijna alle andere gebeurtenissen. Zoals de schade die u per ongeluk aan uw inboedel veroorzaakt door vallen of stoten.

Persoonlijke ongevallenverzekering

Zoals de naam al doet vermoeden bent u met een persoonlijke ongevallenverzekering alleen verzekerd voor schade als gevolg van een ongeval. Zowel op het werk als thuis. Krijgt u een ongeluk waardoor u blijvend invalide wordt? Of zelfs komt te overlijden? Dan kan dat grote financiële gevolgen hebben. De verzekeraar betaalt een vast bedrag.

Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren

De aansprakelijkheidsverzekering is niet verplicht. Het is wel een van de meest gekozen verzekeringen, en dat is niet voor niks. Een ongeluk zit in een klein hoekje, is bijna niet te voorkomen maar kan grote gevolgen hebben. Als u per ongeluk schade veroorzaakt bij iemand anders is het fijn als dit snel wordt opgelost.

Als u schade toebrengt aan een ander of aan de spullen van een ander, dan kunt u
verantwoordelijk worden gehouden voor het herstel van de schade. U bent dan aansprakelijk. Een aansprakelijkheidsverzekering helpt u om bijna alle risico’s af te dekken waarvoor je wettelijk aansprakelijk bent. U kunt kiezen voor een verzekerd bedrag van € 1.250.000 of € 2.500.000.

Rechtsbijstandverzekering voor Particulieren

De Rechtsbijstandverzekering verzekert u van juridische hulp. Ruzie met de buren, een meningsverschil over een onbetaalde rekening, onenigheid over een erfenis. Niemand wil een conflict, maar het kan iedereen overkomen. Stel dat u het oneens bent met uw werkgever over uw ontslag. Of u krijgt een meningsverschil met uw gemeente. Een burenruzie. Of onenigheid bij de verkoop van uw huis. Hoe goed kun u uzelf dan verdedigen? Met een rechtsbijstandverzekering staat u sterk. Een onafhankelijke juridisch specialist helpt u zodat u er niet alleen voor staat. Dat brengt je rust en vertrouwen.

Reis- en annuleringsverzekering

Een kortlopende reisverzekering sluit u af voor 1 reis. Gaat u vaker per jaar op vakantie? Dan is een Doorlopende Reisverzekering vaak voordeliger voor u. Spontaan een stedentrip of lekker een weekje wintersport? Met een Doorlopende Reisverzekering hebt u geen omkijken meer naar uw verzekering. En ga je dus altijd goed verzekerd op reis.

De Kortlopende Reisverzekering en Doorlopende Reisverzekering kunt u eenvoudig uitbreiden met een Annuleringsverzekering.

Een Annuleringsverzekering biedt dekking als uw reis niet doorgaat of voortijdig moet worden afgebroken, bijvoorbeeld door ziekte of overlijden van naaste verwanten. Ook onvrijwillige werkloosheid die u bij het boeken van de reis niet kon verwachten is verzekerd. U krijgt de reissom dan geheel of gedeeltelijk terug.

Prettige vakantie!

Bootverzekering

De Bootverzekering vergoedt schade door of aan uw boot. Het moet gaan om een pleziervaartuig zoals een sloep, motorboot of zeilboot (geen woonschepen of bedrijfsvaartuigen). Naast de aansprakelijkheidsdekking kunt u kiezen voor aanvullende dekkingen zoals schade aan uw boot of inboedel. Ook ongevallen of pechhulp behoort tot de uitbreidingsmogelijkheden.

Caravanverzekering

Schade die u veroorzaakt met een caravan is vaak gedekt door de autoverzekering. Is de caravan niet gekoppeld aan de auto, dan is schade bijna altijd gedekt op de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren. Een caravanverzekering dekt schade aan de caravan zélf. Schade door een hagelbui is niet vanzelfsprekend meeverzekerd bij een caravanverzekering. Laat u door ons goed informeren.

Camperverzekering

Bij het afsluiten van de verzekering is het belangrijk goed na te denken over welke dekking en aanvullende verzekeringen u wilt. De Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) is een verplicht deel van de camperverzekering. Deze verzekering biedt dekking als u als particulier aansprakelijk wordt gesteld voor schade aan anderen en aan hun spullen, met of door uw camper. U kunt ook uw voortent/luifel en de inboedel van uw camper meeverzekeren.

Motorverzekering

Motorrijden geeft u een gevoel van ruimte en vrijheid, maar is zeker niet zonder gevaar. U bent extra kwetsbaar. Dat geldt voor uzelf, uw medepassagier, maar ook voor uw motor. Een goede verzekering voor u en uw kostbare bezit is dan ook heel belangrijk. U heeft kunt kiezen uit verschillende basisdekkingen: WA (wettelijke aansprakelijkheid), beperkt casco en volledig casco. Het verschil hiertussen leggen wij graag aan u uit. Wist u dat u ook op uw motorverzekering schadevrije jaren op bouwt?

(Brom-)Fietsverzekering

De wettelijke aansprakelijkheid is verplicht voor alle voertuigen, dus ook voor uw brommer. Schade die u veroorzaakt aan anderen wordt met deze verzekering gedekt. Schade aan uw eigen brommer is met deze verzekering echter niet gedekt. Het is wél mogelijk om schade aan uw eigen brommer te verzekeren. U kunt er dan voor kiezen om een WA+diefstal dekking óf de meest uitgebreide dekking allriskverzekering af te sluiten.

Overlijdensrisicoverzekering

Een overlijdensrisicoverzekering of kortweg ORV keert een bedrag uit bij het overlijden. Dit bedrag kan bijvoorbeeld dienen ter aflossing van een hypotheek zodat uw woonlasten verminderen waardoor uw nabestaanden goed verzorgd achterblijven. Een eenmalig geldbedrag kan uw gezin ook helpen het leven weer ‘op de rit’ te krijgen als zij achterblijven.

Uitvaartverzekering

Met een uitvaartverzekering krijgen uw nabestaanden een geldbedrag om uw uitvaart te betalen. Normaal gesproken zijn de nabestaanden verantwoordelijk voor het regelen en betalen van de uitvaart. Wanneer de overledene hier voor gespaard heeft is het mogelijk om het hiervan te betalen. Echter heeft niet iedereen hier een spaarpot voor. In dat geval zullen de nabestaanden de uitvaartkosten moeten dragen. Een uitvaartverzekering sluit u dan in feite ook af om uw nabestaanden niet met deze kosten op te zadelen. Er zijn verschillende soorten polissen. De meest gebruikelijke zijn de kapitaal en natura polis. Bij een kapitaal polis zal de verzekeraar bij overlijden van de verzekerde een geldbedrag uitkeren zodat de nabestaanden hiervan de uitvaart kunnen bekostigen. Bij de natura polis ligt dit iets anders. Een natura uitvaartverzekering keert geen geld uit, maar betaalt direct de kosten van uw uitvaart. U verzekert een aantal diensten die zijn opgenomen in een basispakket. Denk bijvoorbeeld aan een standaard kist, rouwbrieven en verzorging van de overledene.

Ziektekosten

De ziektekostenverzekering is een verzekering die de meeste kosten van medisch advies, behandelingen, medicijnen, het gebruik van hulpmiddelen of andere voorzieningen op grond van een medische noodzaak vergoedt. De meeste mensen stappen over van ziektekostenverzekering vanwege een lagere premie of dekking die beter aansluit op hun wensen. U kunt jaarlijks op 31 december overstappen. Wilt u overstappen, maar weet u nog niet exact naar welke verzekeraar? Zeg dan wel alvast uiterlijk 31 december uw huidige ziektekostenverzekering op. U kunt dan tot en met 31 januari een nieuwe polis afsluiten. Heeft u vragen over het overstappen neemt u dan gerust contact met ons op.